Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον Ιούνιο που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η Ρένα Μόρφη θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι μας με μια μοναδική συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Η Ρένα Μόρφη, με τη βελούδινη φωνή και την τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία με αέρα άλλης εποχής, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Η συναυλία

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το πρόσφατο single της «Δε με ξέρεις», σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Μια μοναδική συναυλία στο υπέροχο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, τον δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Πληροφορίες

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Ώρα έναρξης: 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν : 19.30

Τιμές εισιτηρίων

16€ Α Ζώνη – Κεντρικές κερκίδες

14€ Β Ζώνη – Πλαϊνές κερκίδες