Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε του φιλάθλους των πράσινων για την εκκίνηση της περιόδου ανανέωσης των καρτών διαρκείας.

Το «Τριφύλλι» δίνει προτεραιότητα στην οικογένεια και τις οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες αφού του παρέχει νέες προνομιακές τιμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα, Δευτέρα 18/7, ξεκινά η περίοδος των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-2023 για τους περσινούς κατόχους διαρκείας.

Όσοι ανανεώσουν τη θέση τους για τις εξέδρες του ΟΑΚΑ μέχρι την Τετάρτη 27/7 επωφελούνται ειδικών προνομίων και έκπτωσης 10% σε όλες τις κατηγορίες! Ακολούθως, θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας και για τους νέους κατόχους.

Επωφεληθείτε των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, κλείστε τη μόνιμη θέση σας στο δικό μας ΟΑΚΑ και γίνετε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας!

Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά έως τις 27 Ιουλίου. Η παραλαβή των καρτών θα γίνεται είτε με την επιλογή Courier, είτε από το OAKA VIP Lounge, θύρα 12 (άνωθεν θύρας VIP), με την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για νέους κατόχους.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2022-2023, είναι προαιρετική η εγγραφή μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο. για τους κατόχους ηλικίας 18 ετών και άνω.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί την οικογένεια βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και την καλεί και τη νέα χρονιά, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο. Επίλεξε τώρα τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου και εκμεταλλεύσου τα διευρυμένα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα. Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας στις ζώνες τιμών 1, 2, 3, 4 & 5. Απαραίτητο δικαιολογητικό: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
*Η έκπτωση ισχύει για κάθε παιδί-έφηβο έως 17 ετών

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται δίπλα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες προσφέροντας και φέτος προνομιακές τιμές εισιτηρίων διαρκείας για να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Οι φοιτητές από 18 έως και 26 ετών μπορούν να προμηθευτούν τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή τη βεβαίωση σπουδών και την ταυτότητά τους.

ΑΝΕΡΓΟΙ: Οι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της εν ισχύ βεβαίωσης ανεργίας.

ΑμεΑ (με αμαξίδιο ή χωρίς): Τα ΑμεΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία βεβαίωσης του

ΚΕ.Π.Α.: Για την κατηγορία ΑμεΑ με αμαξίδιο, απαιτείται ομοίως βεβαίωση από το ΚΕ.Π.Α., ενώ τα εισιτήρια διαρκείας, του ενδιαφερόμενου και του συνοδού του αντιστοιχούν στις ράμπες προσβασιμότητας του σταδίου και όχι σε κάποια αριθμημένη θέση.

*Για την αγορά των ειδικών εκπτωτικών εισιτηρίων διαρκείας, για τις οποίες απαιτούνται τα ανωτέρω δικαιολογητικά (οικογενειακά, φοιτητές, άνεργοι & ΑμεΑ) θα πρέπει να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 214 402 2539 – 41 – 43. Για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη σεζόν 2022-2023, είναι προαιρετική η εγγραφή μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο. για τους κατόχους ηλικίας 18 ετών και άνω.

ΘΕΣΕΙΣ VΙΡ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσφέρει τη δυνατότητα μιας μοναδικής εμπειρίας με θέσεις VIP στον αγωνιστικό χώρο.

Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 214 402 2539 – 41 – 43 Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες έως και 6 άτοκες δόσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr
Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ στα 214 402 2539 – 41 – 43. (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00)

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.