Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα που «παίζουν», στο μεταγραφικό παζάρι, και το σίριαλ της επόμενης ομάδας του απασχολεί εδώ και καιρό, μιας και είχε ζητήσει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχουν ακουστεί πολλές φήμες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το μόνο σίγουρο, είναι πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα Champions league.

Ισπανικά ΜΜΕ ωστόσο, ήρθαν να ρίξουν νέο… λάδι στη φωτιά, καθώς γνωστοποίησαν πως η Ατλέτικο Μαδρίτης και o Τσόλο Σιμεόνε ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Πορτογάλου σταρ.

Μια είδηση που προκαλεί αίσθηση όχι μόνο γιατί ο Ρονάλντο μεγαλούργησε στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και γιατί στο παρελθόν είχε έρθει αρκετές φορές σε διαμάχη με τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με κορυφαία στιγμή να αποτελεί, η αντιπαράθεση τους στους αγώνες μεταξύ των Γιουβέντους και Ατλέτικο για για τους «8» του Champions League το 2019.

Μετά από τα δύο «άκυρα» από Τσέλσι και Μπάγερν, η AS αλλά και η Mundo Deportivo αφέρνουν στην επιφάνεια το ενδιαφέρον των «Ροχιμπλάνκος». Συγκεκριμένα τονίζουν πως η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, μία είδηση την οποία αναπαράγουν κι άλλα διεθνή ΜΜΕ πέραν των ισπανικών.