Το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού είναι γεγονός. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα είναι πλέον παίκτης της Μπάρτσελόνα αφού η Μπάγερν ανακοίνωσε την μεταγραφή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής έγινε λίγο μετά τις δηλώσεις του προέδρου Χέρμπερτ Χάινερ για την επιβεβαίωση της συμφωνίας.

Δηλώσεις έκανε και ο CEO Όλιβερ Κάν που αναλυτικά είπε:

«Συμφωνήσαμε να αποδεσμεύσουμε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έχουμε προφορική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο εκκρεμεί ακόμη. Ξέρουμε πολύ καλά για το τι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ρόμπερτ, αλλά και άλλοι σπουδαίοι παίκτες έχουν φύγει ξανά κατά το παρελθόν από την Μπάγερν, και ακόμη και μετά, η ομάδα δεν διαλύθηκε. Αντίθετα, συχνά συνέχιζε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία».

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος πήγε στην πρωινή προπόνηση της Μπάγερν το Σάββατο (16/7) για να πει αντίο στους συμπαίκτες του, ενώ αναμένεται να πετάξει την Κυριακή για τις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Μπαρτσελόνα.

Στο Μαϊάμι θα περάσει από ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν θα βάλει κατόπιν την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.