Συγκλονίζει ο αδελφός του 49χρονου στην Πάτρα που πέθανε αβοήθητος έξω από το νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» από ανακοπή καθώς δεν του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

«Δεν τον εξέτασαν», είπε μιλώντας στο star.gr ο αδελφός του: «Πήγε στον Άγιο Ανδρέα και ο σεκιουριτάς τον έδωσε στις νοσηλεύτριες. Τους εξήγησε ότι τον πονάει η πλάτη και εκείνες του είπαν ότι δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και να πάει στο Ρίο. Ο Θοδωρής έπαιρνε την αδερφή μου και τον αδερφό μου τηλέφωνο, ο οποίος τον πήρε από τον Άγιο Ανδρέα για να τον πάει στο Ρίο», είπε συγκλονισμένος ο αδερφός του.

«Μετά από 5 χλμ λιποθύμησε στο αυτοκίνητο. Στο Ρίο απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατο. Στον Άγιο Ανδρέα δεν του πήραν ούτε την πίεση, κάποιος πρέπει να παρέμβει. Θέλουμε την παρέμβαση του Εισαγγελέα, ποιος θα μας προστατέψει;» πρόσθεσε.

Ο αδερφός του ζαχαροπλάστη που κλήθηκε από τον 49χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο συγκλονίζει. Όπως περιέγραψε, πέθανε μέσα σε τρία λεπτά στα χέρια του.

«Όταν μιλήσαμε ήταν πολύ φοβισμένος γιατί πονούσε πολύ. Με πήρε μετά από λίγο και μου είπε ότι τον έδιωξαν από τον νοσοκομείο και ότι πρέπει να πάει στο Ρίο γιατί τον έδιωξαν και δεν αισθανόταν καθόλου καλά», είπε και πρόσθεσε: Όταν τον συνάντησα έξω από το νοσοκομείο ήταν πολύ άσχημα. Μέσα σε τρία λεπτά πέθανε στα χέρια μου, έπαθε ανακοπή. Φτάσαμε στο Ρίο, αλλά ήταν πολύ αργά. Αν είχα αργήσει τρία λεπτά θα τον έβρισκα νεκρό στον δρόμο».

Για τον τρόπο που οι νοσηλευτές του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» αντιμετώπισαν τον αδερφό του είπε: «Δύο νοσηλεύτριες τον είδαν. Τους είπε ότι πονάει, όμως τον έδιωξαν για το Ρίο», κατέληξε.

Διπλή τραγωδία για την οικογένεια

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως η έκκληση του για βοήθεια από τους γιατρούς δεν θα έβρισκε ανταπόκριση και όπως υποστηρίζει η οικογένεια του είπα να απευθυνθεί στο εφημερεύων Νοσοκομείο του Ρίου. Αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή καρδιάς στη διαδρομή και να καταλήξει.

Η απώλεια του 49χρονου είναι η δεύτερη που «μετρά» η οικογένεια καθώς πριν από λίγους μήνες από τη ζωή έφυγε η αδελφή του, η 44χρονη, νοσηλευόμενη με κοροναϊό.