«Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως αποφάσισε να συναγωνιστεί σε ψέματα τον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε σχόλιό της η Νέα Δημοκρατία αναφερόμενη στην ανακοίνωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δ. Μάντζου για το Power Pass.

«Ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Μάντζος αντιγράφοντας τον κ. Τσίπρα μιλάει για «επικοινωνιακό τέχνασμα των 600 ευρώ» στο Power pass, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός σε όλες τις δηλώσεις του, μιλάει για κάλυψη του 60% της αύξησης ξεκινώντας από 18 και φθάνοντας έως τα 600 ευρώ» προσθέτει η Πειραιώς.

«Καλό είναι να αντιληφθούν στο ΠΑΣΟΚ ότι στην «πίστα» των ψεμάτων ο κ. Τσίπρας είναι ασυναγώνιστος. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο το καλύτερο και για τους ίδιους και για τη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός αναφορικά με τις νέες ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Power Pass, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση δίνει σφεντόνες στους πολίτες να πολεμήσουν τις βόμβες του πληθωρισμού».

Στο πλαίσιο αυτό ο Δημήτρης Μάντζος επαναφέρει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για πλαφόν στα τιμολόγια του ρεύματος και μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και καύσιμα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «το επικοινωνιακό τέχνασμα των 600 ευρώ καταρρέει».