Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με την Λίβερπουλ, που διεξήχθη στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέτριψαν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με 4-0, με τον Ερικ Τεν Χαγκ να χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον βασικούς και τον Γερμανό προπονητή της Λϊβερπουλ, να κάνει πάρα πολλές αλλαγές, σχεδόν ανά ημίωρο.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, σχολίασε μιλώντας στο MUTV: «Ξέρω ότι έχουμε καλούς παίκτες, τώρα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα. Είμαι χαρούμενος με το πρώτο ματς. Θα χρειασθεί πολύς χρόνος. Είδα πολλά λάθη. Ας είμαστε ειλικρινείς, η Λίβερπουλ έπαιξε με τρεις διαφορετικές ομάδες, δεν ήταν στα καλύτερά της. Αυτό το αποτέλεσμα δεν πρέπει να υπερεκτιμηθεί, αλλά και πάλι είδα πολύ καλά πράγματα. Εχουμε πολλή δημιουργικότητα και ταχύτητα στον επιθετικό τομέα. Οπως είπα, έχουμε δυνατότητες. Νομίζω ότι ήταν μια ομάδα με μεγάλο πνεύμα και ξέρουμε ότι μόλις αρχίζουμε. Στην πίεση κάναμε λάθη, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες».