Η Εσθήρ έριξε μία γρήγορη ματιά στο Sweet Alhambra watch σε σχήμα λουλουδιού. Οι δείκτες πάνω στο λευκό καντράν από mother of pearl και διαμάντια έδειχναν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι.

Κοίταξε το απέραντο γαλάζιο να δημιουργεί φαντασμαγορικό σκηνικό έτσι όπως οι χρυσαφένιες αχτίδες του ήλιου έπαιζαν αστραφτερά παιχνίδια πάνω στην κρυστάλλινη επιφάνεια.

Ενα τεράστιο ιστιοφόρο, τελευταίας τεχνολογίας, άκρως εντυπωσιακό, είχε ανοίξει τα μαύρα πανιά του πάνω στις θάλασσες της Νάξου.

Ο μπάτλερ Σουλπίκιος, ο οποίος εκείνη τη στιγμή… τίναξε με άψογο στυλ ένα από τα λευκά, μεταξένια του γάντια μάς πληροφόρησε ότι πρόκειται για το περίφημο «Black Pearl», ένα από τα ωραιότερα sailing yachts που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Η διαμαντοφόρος πεταλούδα De Beers που ήταν καρφιτσωμένη στο λευκό πουκάμισο έδειχνε έτοιμη να «δραπετεύσει» στο πέλαγος με κατεύθυνση τα σκοτεινά, κινηματογραφικού τύπου πανιά. Διαμάντια De Beers για την Butterfly High Jewelry, πέρλες πάνω στο εμβληματικό ρολόι Van Cleef & Arpels, γαλλικά συλλεκτικά κρασιά, caviar dumpling και ατέλειωτα βουναλάκια από πατάτες τηγανιτές. Μμμ! Εξαιρετικός, μοναδικός συνδυασμός.