Την «είδηση» περί εγκυμοσύνης της Καμπάεβα, της 39χρονης συντρόφου του Πούτιν, μεταδίδει μία ομάδα στο Telegram που φέρεται να πρόσκειται στο Κρεμλίνο. Όπως αναφέρει το MEGA, ο Πούτιν και η Καμπάεβα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Η προσωπική ζωή του Ρώσου προέδρου είναι «προσωπική» με απειροελάχιστες και συγκεχυμένες πληροφορίες για την οικογένειά του. Με το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, το παγκόσμιο ενδιαφέρον στράφηκε γύρω από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, με πολλούς να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική του ζωή.

Έτσι έγινε γνωστό ότι ο Πούτιν έχει δύο κόρες που έχουν τη δική τους επαγγελματική σταδιοδρομία και σπάνια έχει μιλήσει για αυτές. Την ίδια στιγμή όμως κυκλοφορούν φήμες πως έχει ακόμα δύο κόρες από διαφορετικές σχέσεις του ή πως έχει δύο κόρες με την Καμπάεβα. Τώρα η νέα πληροφορία που θέλει την Καμπάεβα έγκυο εμφανίζει τον Πούτιν δυσαρεστημένο με την εξέλιξη.

Μη «προγραμματισμένη» εγκυμοσύνη

Όπως αναφέρεται ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήθελε να γίνει για πέμπτη φορά πατέρας. «Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον μελλοντικό πατέρα και πρόεδρο της Ρωσίας και εξέφρασε την άποψη ότι υπήρχαν ήδη αρκετά παιδιά, και ακόμη περισσότερο, κόρες, κάτι που αναστάτωσε πολύ την Αλίνα» σημείωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, συμπληρώνοντας πως η εγκυμοσύνη αυτή δεν ήταν «προγραμματισμένη».