Για την εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άλκμααρ μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της « ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος στάθηκε στην αμυντικό σταθερότητα που εμφάνισε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Σίμε Βρσάλικο.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Πίτερς!

Όσα είπε ο Μαρτίνς:

«Ηθελα να δω σταθερότητα στην άμυνα γιατί ήταν κάτι που έλειπε στα πρώτα παιχνίδια της προετοιμασίας. Και την είδαμε. Είδαμε μία σταθερή άμυνα, μία άμυνα που δεν δέχτηκε πολλές ευκαιρίες. Κατάλαβα ότι εκεί είχαμε πάρα πολλά παιχνίδια και μάλλον έφταιγε η κούραση. Αυτό που ήθελα να δω στο παιχνίδι με την Αλκμααρ το είδα και το είδα λίγο παραπάνω απ’ όσο περίμενα.

Εχουμε πολλά να δουλέψουμε, πολλά να βελτιώσουμε. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε το επιθετικό κομμάτι. Είναι κάτι που σίγουρα θέλει δουλειά. Θέλω να δω και καλύτερη δουλειά στην αντεπίθεση. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε οπωσδήποτε».

Για τον Βρσάλικο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μας βοηθήσει επιθετικά. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που πηγαίνει δυνατά στην επίθεση, αλλά βοηθάει και στην άμυνα. Και θα μας δώσει πολλά και στην άμυνα. Είναι ένας παίκτης που στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έκανε τόσο πολύ αυτό που θα του ζητήσω να κάνει, να παίζει πιο βαθιά, να συμμετέχει πιο πολύ στις επιθέσεις. Καταλαβαίνει το ρυθμό του αγώνα και θα μας δώσει πολλά».