Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ζητήσει εδώ και καιρό να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει αρχίσει η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος, αν και 37 χρονών, είναι ένα όνομα που πολλές ομάδες θα ήθελαν στο ρόστερ τους. Όχι μόνο γιατί «πουλάει», αλλά και γιατί είναι ακόμα σε θέση να προσφέρει πολλά στον αγωνιστικό χώρο, παρά την ηλικία του.

Έχουν, λοιπόν, αναφερθεί πολλά ονόματα ομάδων που θα μπορούσαν να εντάξουν τον 37χρονο στο δυναμικό τους, όπως η Παρί Σεν Ζερμαίν, η Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, δε φαίνεται να είναι όλοι ενθουσιασμένοι στο γερμανικό σύλλογο με αυτήν την προοπτική.

Ο παλαίμαχος θρύλος του βαυαρικού συλλόγου Όλιβερ Καν δεν ασπάζεται τον ενθουσιασμό ενόψει μιας τέτοιας μεταγραφικής κίνησης. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό Kicker πως ο παίκτης αυτός δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του Καν:

«Μια τέτοια μεταγραφή δε θα ανταποκρινόταν στη φιλοσοφία μας» τόνισε ο Καν, προσθέτοντας ότι η Μπάγερν δε συνηθίζει να αποκτά τόσο μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.