Οσκαρ ατυχίας για τον Νέλσον Ολιβέιρα! Ο Πορτογάλος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες και έδειξαν σπάσιμο στο πλευρό του.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ επικρατεί παγωμάρα, με τους ανθρώπους της ομάδας να βλέπουν την ατυχία να χτυπάει και πάλι την… πόρτα του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο 30χρονος φορ θα πρέπει να μείνει σε ακινησία για τουλάχιστον δέκα μέρες κάτι που σημαίνει ότι χάνει τα δύο ματς με τη Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Europa Conference League!

Η απώλεια είναι τεράστια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Ομάρ Ελ Καντουρί! Ο Μαροκινός παίκτης υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και θα παραμείνει στα πιτς για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Κάπως έτσι, τίθεται και ο 31χρονος νοκ άουτ από τη διπλή μάχη με τους Βούλγαρους.

Μετά και το διπλό σοκ στις τάξεις των ασπρόμαυρων, τον δρόμο για την Ολλανδία πήρε ο Γιώργος Κούτσιας. Ο νεαρός παίκτης θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του Λουτσέσκου,  παρότι βρισκόταν σε άδεια λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική στους Μεσογειακούς Αγώνες.