Ο Βίκτορ Οσίμεν είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Νάπολι και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά η μεταγραφή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μολονότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά ο Νιγηριανός φορ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και έχει ενημερώσει σχετικά τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με την εφημερίδας «Corriere dello Sport» o 23χρονος άσος των «παρτενοπέι» έχει προτάσεις από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Αρσεναλ, αλλά τις τελευταίες ημέρες μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που επιμένει στη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής άσος τα δύο χρόνια με τους «παρτενοπέι» έχει 24 γκολ σε 51 συνολικά αναμετρήσεις και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η πρωταθλήτρια Γερμανίας προτίθεται να δαπανήσει 100 εκατ. ευρώ (!) για να πάρει τα δικαιώματα του από την ιταλική ομάδα. Μάλιστα παράγοντες της βαυαρικής ομάδας θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για να συναντηθούν με τον Ντε Λαουρέντις.