Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα, όπως προέκυψε από την κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο Ισραήλ. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν θα ταξιδέψουν για το ματς με τη Μακάμπι, έχοντας τον κόσμο τους στο πλευρό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωταθλητές Ελλάδας ζήτησαν από τους Ισραηλινούς 550 εισιτήρια και πήραν το «ΟΚ» από τους ιθύνοντες της Μακάμπι, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν σημαντική στήριξη στο πρώτο ματς για τα προκριματικά, κόντρα στη Χάιφα, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για να είναι έτοιμη στο ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται τις επόμενες μέρες και η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός ότι οι Πειραιώτες θα έχουν τους οπαδούς τους στο Ισραήλ, θα έχει και η Μακάμπι τη στήριξη του κόσμου της στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη μια βδομάδα αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες του Ολυμπιακού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με τη Μακάμπι θα γίνουν στις 20/7 στο Ισραήλ και στις 27/7 στο φαληρικό γήπεδο, με τους Πειραιώτες να στοχεύουν φυσικά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο.