Οι φιλικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στην Αυστρία θα μεταδοθούν από την COSMOTE TV, με τη συνδρομητική πλατφόρμα να ανακοινώνει το πρόγραμμα.

Ο πρώτος φιλικός αγώνας κόντρα στην Κίτσμπουελ θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 19:00, το δεύτερο με τη Γουότφορντ την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 14:30, το τρίτο με την Αλ Ντουχάιλ στις 14 Ιουλίου στις 19:00 και το τέταρτο και τελευταίο κόντρα στη Λεβερκούζεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 18:00.

Η ανακοίνωση της COSMOTE TV:

«Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV ξεκινάει ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Στην ατζέντα του «τριφυλλιού» για τον μήνα Ιούλιο περιλαμβάνονται 4 φιλικά ματς, τα οποία οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν στα κανάλια COSMOTE SPORT, μαζί με το πλούσιο ρεπορτάζ της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας της COSMOTE TV.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα βρεθούν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Στην πρεμιέρα τους οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Κίτσμπουελ, την Πέμπτη (7/7), ενώ θα ακολουθήσουν οι δυνατές αναμετρήσεις με Γουότφορντ (Κυριακή 10/7), Αλ Ντουχάιλ (Πέμπτη 14/7) και Λεβερκούζεν (Κυριακή 17/7).

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να αντιμετωπίσει τον Βόλο ΝΠΣ, σε μία αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 24/7».