Ο Πάμπλο Λάσο «κάρφωσε» τη Ρεάλ Μαδρίτης με γραπτή του δήλωση, μετά την απόλυσή του για λόγους… υγείας το βράδυ της Δευτέρας.

Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός μέσω Twitter κατέστησε σαφές πως οι γιατροί τού έχουν ανάψει το πράσινο φως για να επιστρέψει στους πάγκους, μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε στις 5 Ιουνίου, ενώ και ο καρδιολόγος του δήλωσε ότι έχει πάρει το «ΟΚ» για να καθίσει και πάλι σε άκρη πάγκου επαγγελματικής ομάδας.

«Είναι σε τέλεια κατάσταση για να προπονήσει οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα από εδώ και πέρα», δήλωσε ο γιατρός του, ενώ η Marca τονίζει πως οι γιατροί της Ρεάλ δεν εξέτασαν τον Λάσο μετά το έμφραγμα και δεν ήρθαν ούτε σε επικοινωνία με τον καρδιολόγο που τον εξετάζει μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο ίδιος ο Λάσο ήρθε να τα ξεκαθαρίσει όλα και με ανάρτηση του, ανέφερε πως είναι κανονικά σε θέση να κάτσει σε πάγκο ομάδας. «Χαίρομαι που μοιράζομαι με όλους σας ότι οι γιατροί που με εξέτασαν, μου έδωσαν το ΟΚ για να συνεχίσω να προπονώ εκανονικά ομάδα μπάσκετ. Χαίρομα για τα μηνύματα αγάπης που παίρνω από χθες. Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατό να απαντήσω σε όλους σας προσωπικά και στο ενδιαφέρον που δείχνετε. Σας στέλνω μια αγκαλιά», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση του: