Ο διεθνούς φήμης συλλέκτης αλλά και ο ιδιοκτήτης του ιστιοφόρου κοιτούσαν τώρα με έκπληξη την Ούρσουλα καθώς εκείνη άρπαξε τα κόκκινα λουλούδια από το διάφανο βάζο πάνω στο τραπέζι του deck και άρχισε να τα… πετάει στον αέρα.

Η πτωχή, γλυκιά μου Ούρσουλα εξακολουθούσε να βρίσκεται στον ονειρικό της κόσμο με πρωταγωνιστή τον ωραίο Πέδρο. Του πετούσε παθιασμένα κόκκινα τριαντάφυλλα ως άλλη κινηματογραφική ηρωίδα, θέλοντας να γιορτάσει μαζί του τη νίκη. Το επόμενο βράδυ πάντως, αντί για φλογερό, εκρηκτικό φλαμένγκο αναγκάστηκε να χορέψει με φόντο τη Μύκονο τσάμικο, καλαματιανό και καραγκούνα, ακολουθώντας την επιθυμία υιού γνωστού πλοιοκτήτη ο οποίος είχε σχεδιάσει έναν γάμο άκρως παραδοσιακό. Εκεί στα χωράφια με τα στάχυα και τις κατσικούλες να… χοροπηδούν στα βραχάκια.

Ο αμερικανός μεγιστάνας, ο οποίος ενθουσιάστηκε έτσι όπως η όμορφη νύφη «τσάκιζε» τη λυγερή της μέση για να χορέψει την καραγκούνα, ρώτησε τον επιφανή κολεξιονέρ αν είναι αλήθεια ότι και στη Μύκονο φθάνουν πρόσφυγες πάνω σε πλοιάρια. Η θετική απάντηση του Γκαλάτσι-Γκαλάτσι τον έκανε να κοιτάζει για ώρα στη θάλασσα. Ισως ο billionaire με τη μυθική ζωή να πίστευε ότι η δημοφιλής παγκοσμίως Mykonos ζει αποκλειστικά και μόνο μέσα σε ένα χρυσοποίκιλτο περίβλημα. Μακριά από προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις. Φίλη μας, η οποία έφθασε στη Μύκονο προερχόμενη από την πολύ κοντινή Τήνο, αναφέρθηκε στον γάμο του Αρη Κοροπούλη (γιου της Ελένης Μαρτίνου) με την αγαπημένη του Ρεγγίνα.

Η Τήνος είναι ένα νησί θεωρώ πιο «δύσκολο» και ιδιαίτερο από τη Μύκονο. Πρέπει να ξέρεις να ζήσεις στους ρυθμούς του. Στον γάμο Κοροπούλη ήταν πάντως λίγοι και εκλεκτοί. Το νησί που διαθέτει τη δική του κουλτούρα και ένα traditional στυλ είναι από τα πρώτα πάντως που φιλοξένησαν βίλες με ελικοδρόμια στο Αιγαίο.