Δυναμική απάντηση της Super League, στο σενάριο αντικατάστασης του αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Μιας υπόθεσης που όπως επιβεβαιώνουν πλέον τα γεγονότα είναι «κοινή» επιθυμία μόνο της ΑΕΚ και του Τάκη Μπαλτάκου.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ, Ιωνικός, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και Παναιτωλικός τάχθηκαν ανοιχτά υπέρ της παραμονής του Άγγλου στη σημερινή συνεδρίαση του συνεταιρισμού. Ο ΠΑΟΚ… ντρίμπλαρε θέλοντας ουσιαστικά να μην πάρει θέση. Ο Βόλος δεν ήταν εκεί.

Και έμεινε μόνο η ΑΕΚ στη γωνία, απομονωμένη να προβάλει μετ επιτάσεως το αίτημα της αποπομπής του Κλάτενμπεργκ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα κάποια στιγμή το σχόλιο της ήταν τόσο υποτιμητικό για εκείνο («κάνει τουρισμό μεταξύ Ακρόπολης και Πυραμίδων») που ομολογουμένως γέννησε ερωτηματικά δείχνοντας… εμμονή.

Έπειτα από την σημερινή εξέλιξη και με δεδομένο το αυτονόητο, το γεγονός δηλαδή ότι αν κάποιοι μπορεί να έχει άποψη για τον αρχιδιαιτητή του πρωταθλήματος δεν μπορεί παρά να είναι οι συμμετέχοντες, ο Τάκης Μπαλτάκος προφανώς θα πρέπει να εναρμονιστεί με την απόφαση της Super League. Έντεκα ομάδες υπέρ του Άγγλου, από τις δεκατέσσερις. Και μόλις μια εναντίον του.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προσπαθεί από τις ημέρες και όλας της υποψηφιότητας του αφενός να κρατήσει τον έλεγχο της διαιτησίας στο πάρκο Γουδή, παρότι πλέον η «επαγγελματική διαιτησία» είναι νόμος του Κράτους. Αφετέρου ότι δείχνει να μην θέλει να παραμείνει ο Κλάτενμπεργκ στο πόστο του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δύο ψηφοφοριών, για την επαγγελματική διαιτησία και την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ 

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ιωνικός, ΟΦΗ και Παναιτωλικός : ΝΑΙ στην επαγγελματική διαιτησία και ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ την παραμονή Κλάτενμπεργκ.

Πρόκειται για εισήγηση της SuperLeague, αφού συμπληρώνονται τα 3/4 του συνεταιρισμού.

ΒΟΛΟΣ: ΑΠΩΝ

ΑΕΚ: ΝΑΙ στην επαγγελματική διαιτησία και όχι στον Κλάτενμπεργκ

ΠΑΟΚ ναι στην επαγγελματική διαιτησία και ζήτησε χρόνο ο κ Γκαγκάτσης να επικοινωνήσει με τον μεγαλομέτοχο κ Σαββίδη για το θέμα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ