Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός Champions League και μακριά από το status της διεκδικήτριας τίτλων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πυροδότησε την «βόμβα» ζητώντας να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διάβολους».

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη είδηση σόκαρε ολόκληρο τον ποδοσφαρικό πλανήτη και ταυτόχρονια έβαλε φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι, μιας και οι υποψήφιοι «μνηστήρες» για την υπογραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ αναμένονται να σχηματίσουν μεγάλη… ουρά.

Τελευταία που προστέθηκε στην λίστα φαίνεται πως είναι η Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα ο αντζέντης του Πορτογάλου σούπερ σταρ, Ζορζέ Μέντες είχε συνάντηση στην Βαρκελώνη με τον ισχυρό άνδρα των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα.

Το συγκεκριμένο ταξίδι του Μέντες δεν έγινε για τον Ρονάλντο, αλλά για τον πελάτη του ο οποίος βρίσκεται στην έξοδο από την Μπαρτσελόνα, Τρινκάο, αλλά και για τον Μπερνάντο Σίλβα.

Ωστόσο τα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως στο «τραπέζι» έπεσε και το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο και μένει να δούμε αν αυτά θα επιβεβαιωθούν.

Το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι αν τελικά ο Κριστιάνο θα φορέσει την φανέλα των «μπλαουγκράνα», καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Πορτογάλος σταρ είχε γράψει ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.