Ένα ακόμα ενδιαφέρον επεισόδιο του X Factor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής, καθώς πλησιάζουμε με γοργούς ρυθμούς προς τον μεγάλο τελικό. Αυτή την εβδομάδα στον τάκο του X Factor βρέθηκαν ο Γιάννης Ονησιφόρου και ο Μίλτος Χαρόβας.

Τι κι αν στην αρχή οι ψήφοι ήταν 2 υπέρ της παραμονής του Μίλτου Χαρόβα και 1 υπέρ του Γιάννη Ονησιφόρου, ο coach και των δυο Μιχάλης Κουινέλης ήρθε να κάνει την ανατροπή. Και αυτό, καθώς επέλεξε με βάση τις φωνητικές δυνατότητες των δύο διαγωνιζομένων να κρατήσει στο X Factor των Κύπριο καλλιτέχνη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η διπλή του ψήφος να στείλει εκτός διαγωνισμού τον Μίλτο Χαρόβα. Ο παρουσιαστής του X Factor, Ανδρέας Γεωργίου ήρθε όμως άμεσα να ρίξει την… «βόμβα» και να «κλέψει» τον 17χρονο τραγουδιστή.

Η πρόταση για την «Γη της Ελιάς»

«Από την πρώτη μέρα που έχω γνωρίσει εδώ αυτό το παιδί, πάντα με συγκινούσε γιατί έχω ζήσει εδώ πέρα κάποια στιγμιότυπα που θυμάμαι. Να φεύγω από τη δική μου πρόβα που έπρεπε να κάνω ένα χορευτικό πάνω στην αίθουσα και τον έβλεπα πάνω σε ένα πιάνο αργά τη νύχτα να προσπαθεί να τα καταφέρει. Είναι ένα γλυκό παιδί που είμαι σίγουρος ότι όλοι εδώ μέσα τον λατρεύουν» είπε αρχικά.

«Η Μαρίζα θέλει να τον υιοθετήσει, όμως Μαρίζα μου θα τον υιοθετήσω εγώ! Και τι εννοώ με αυτό… Στη Γη της Ελιάς έχουμε έναν ρόλο, είναι ήδη γραμμένος, ενός τυχοδιώκτη μουσικού του δρόμου που με ένα ποδήλατο θέλει να γυρίσει όλη την Ελλάδα μας. Αυτό θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε γυρίσματα μαζί παντού με μια κιθάρα και ένα πιάνο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου αφήνοντας τους πάντες άφωνους στο X Factor live show του Μεγάλου Καναλιού.

Δείτε τι συνέβη