Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας της Euroleague και γενικότερα οι «σειρήνες» από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού «ηχούν» στα αυτιά του.

Συγκεκριμένα, τα δικαιώματα του ανήκουν στους Σακραμέντο Κινγκς εδώ και λίγες μέρες και οι «βασιλιάδες» έχουν στο μυαλό τους τον παίκτη του Ολυμπιακού, όπως έχει πει και ο ίδιος σε δηλώσεις του, ενώ έχουν βρεθεί και στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσουν σε αρκετά ματς.

Ο 27χρονος φόργουορντ εξάλλου έκανε ονειρική χρονιά και μεγάλες εμφανίσεις, ενώ συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο και με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας.

Στο ματς με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Βεζένκοφ έμεινε για 37:47 στο παρκέ, σκόραρε 29 πόντους από 8/14 δίποντα, 3/9 τρίποντα και 4/5 βολές, μάζεψε 11 ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ, έκλεψε δύο μπάλες και συγκέντρωσε 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Η FIBA μάλιστα έκανε ένα post στο Instagram για την εντυπωσιακή εμφάνιση του Βεζένκοφ κάνοντας ταγκ τους Κινγκς, οι οποίοι απάντησαν με… φωτιές και «άναψαν» και πάλι τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του παίκτη του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί πως αν θέλουν τον Βεζένκοφ φέτος θα πρέπει έως τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου να πληρώσουν το buyout των 750.000 δολαρίων στον Ολυμπιακό.

Δείτε την απάντηση των Κινγκς στο σχόλιο της FIBA για Βεζένκοφ: