Στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές στα γκολ της Σάλτσμπουργκ, αλλά και στην κούραση από τις συνεχόμενες και δυνατές προπονήσεις, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τους Αυστριακούς με 3-1.

Ο Ιβηρας τεχνικός μετά την ολοκλήρωση του έκτου και τελευταίου φιλικού των Πειραιωτών επί αυστριακού εδάφους, τόνισε ότι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του και άπαντες θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, για να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στα ματς με την Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρου του Champions League.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ο Κροάτης ακραίος αμυντικός είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για το παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι που ταιριάζει με το ματς της Μακάμπι που θα παίξουμε. Κρατάω και θετικά και αρνητικά συμπεράσματα. Κάναμε κάποια λάθη στα γκολ που δεχθήκαμε, ενώ φάνηκε και η κούραση. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Για την απόκτηση του Βρσάλικο: «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που σίγουρα θα μας βοηθήσει. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα».