Εκείνος έλεγε ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του, το λιμάνι του. Εκείνη έμεινε μαζί του για 22 χρόνια. Ο λόγος για την χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, η οποία όταν τον γνώρισε τον αποκάλεσε τρελό.

Ο Γιώργος Τράγκας του οποίου η περιουσία απασχολεί μετά το θάνατό του ολόκληρη τη χώρα, είχε αναφερθεί πολλές στο παρελθόν στην Μαρία Καρρά, η οποία σήμερα έχει χάσει τον ύπνο της αφού ερευνάται για τέσσερα κακουργήματα.

Η γνωριμία τους

Όπως είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας η γνωριμία με την τρίτη του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε γίνει όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά.

Η Μαρία Καρρά, είναι δημοσιογράφος και μάλιστα έκανε ρεπορτάζ στις εκπομπές του Γιώργου Τράγκα.

«Είστε τρελός κύριε;»

Ο αείμνηστος δημοσιογράφος, είχε γοητευτεί πάρα πολύ από τη Μαρία Καρρά και ήταν μαζί για 22 χρόνια.

Συγκεκριμένα είχε περιγράψει τη γνωριμία τους: «Ήθελε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου, ήμουν διευθυντής, μου άρεσε πάρα πολύ, δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το ότι ήταν μια κούκλα. Και της είπα γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα, αυτή την περιπέτεια που λέγεται δημοσιογραφία και δεν με παντρεύεσαι; Και μου λέει είστε τρελός κύριε».

Είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του για τη Μαρία Καρρά: «Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές».

Ήταν η αρχή για μία ωραία και όπως αποδεικνύεται πλούσια ζωή και για τους δύο…