Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την Ελλάδα «με παραμορφωτικά κομματικά γυαλιά».

«Ο κ. Τσίπρας παραδέχεται ότι ξεζούμισε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση, χωρίς να διευκρινίσει ότι αυτό του επιβάλλει η ιδεολογία του. Για αυτό και η υπόσχεσή του ότι δεν θα το ξανακάνει, έχει τόση αξιοπιστία όση και ότι ο ήλιος θα βγει από τη Δύση», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφορικά με τα όσα στη συνέντευξή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως, «την ώρα που η ανεργία έχει πέσει σε χαμηλά δεκαετίας, οι εργαζόμενοι στη χώρα ξεπερνούν μετά από πολλά χρόνια τα 4 εκατ., οι φόροι έχουν μειωθεί δραστικά και οριστικά και η κυβέρνηση τρέχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα ενίσχυσης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, ο κ. Τσίπρας βλέπει την Ελλάδα με παραμορφωτικά κομματικά γυαλιά».

Τραμπισμός αλά γκρέκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε, μάλιστα, τα περί «τραμπισμού αλά γκρέκα», που αποδίδει το τελευταίο διάστημα στον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως, «επειδή αδυνατεί (σ.σ. ο κ. Τσίπρας) να πει κάτι ουσιαστικό για τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων και της πατρίδας, καταφεύγει στα χαρακτηριστικά του ‘τραμπισμού αλά γκρέκα’: τη μυθομανή σκανδαλολογία, την ηθική σπίλωση, τα ψέματα και την πολιτική εξαχρείωση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk