Φως στην γυναικοκτονία στο Κουκάκι, όσον αφορά στη σχέση που είχε το ζευγάρι, ρίχνουν αποκαλύψεις γειτόνων.

Ο 53χρονος δράστης δολοφόνησε τη γυναίκα του με κουζινομάχαιρο έπειτα από καυγά που είχαν, λίγο μετά τη 1 μετά τα μεσάνυχτα ενώ μετά την αποτρόπαια πράξη του επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in ο 53χρονος φέρεται να μην έμενε στο ίδιο σπίτι με το 46χρονο θύμα, καθώς το ζευγάρι φαίνεται πως βρισκόταν σε διάσταση.

Ωστόσο οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται να ήταν καλές ενώ είχαν κρατήσει επικοινωνία. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 53χρονος την επισκεπτόταν συχνά θέλοντας να τα ξαναβρούν.

Η τελευταία φορά όμως που βρεθήκανε αποδείχθηκε μοιραία για την 46χρονη, καθώς το ζευγάρι τσακώθηκε με αποτέλεσμα ο 53χρονος να δολοφονήσει άγρια τη πρώην σύντροφό του.

«Σκότωσα τη μητέρα σου»

Ο 53χρονος, αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και τον λαιμό τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!».

Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά την απόλυτη τραγωδία.

Το χρονικό της νέας τραγωδίας

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1:00 της Παρασκευής, στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.

Η γυναίκα είχε μαχαιριές στο θώρακα και στο λαιμό και ήταν τυλιγμένη σε υφάσματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού.