Μπορεί ο βασικός μισθός στην Τουρκία να έχει φτάσει περί τα 230 ευρώ και ο πληθωρισμός να έχει χτυπήσει «κόκκινο», ο εθνικιστής κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν βρήκε τι φταίει για την κατάσταση στην οικονομία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, για τα προβλήματα στη χώρα φταίνε… οι εικόνες που παρουσιάζουν τόσο οι ειδησεογραφικές εκπομπές όσο και οι ταινίες του Netflix!

Διαβάστε επίσης: «Ο Μασκ προειδοποιεί τους Έλληνες» – Υστερία στην Τουρκία για την ανάρτηση του μεγιστάνα

Το παραλήρημα

Σε ένα παραλήρημα, ο Μπαχτσελί κατηγόρησε ευθέως δημοσιογράφους αλλά και ηθοποιούς πως με τις εικόνες που προβάλουν υποβαθμίζουν τη χώρα και δημιουργούν προβλήματα. Ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί και σε μερίδα ηθοποιών χαρακτηρίζοντάς τους τσαρλατάνους.

«Κάποιες σειρές, τηλεοπτικά προγράμματα επιδεικνύουν την πολυτέλεια και οι ειδήσεις μεταδίδουν την απαισιοδοξία. Αυτά μας ενοχλούν όλους. Από νωρίς τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ μιλούν για εντάσεις, για πόλωση και καβγάδες» ανέφερε μιλώντας σε συνεδρίαση του κόμματος, ενώ ενίσχυσε τις απόψεις τους αναφέροντας πως:

«Στο Netflix υπάρχουν σειρές γεμάτες με βρισιές και χαμηλού επιπέδου χιούμορ. Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο οι σειρές με τσαρλατάνους δήθεν ηθοποιούς».