Ένα μήνα (σχεδόν) μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του αναμένεται να έχουν σήμερα την πρώτη τους συγκέντρωση για την έναρξη της προετοιμασίας, βάζοντας έτσι τέλος στις… διακοπές.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού μπόρεσαν να… γλιτώσουν μία εβδομάδα, καθώς με την κατάκτηση του Κυπέλλου κέρδισαν έναν επιπλέον γύρο στο Europa Conference League.

Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση αναμένεται να δώσει ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Από την άλλη, δεν αναμένεται να γίνει το ίδιο με τον Κρίστιαν Γκάνεα, καθώς ο Ρουμάνος έχει μία ημέρα έξτρα λόγω του γάμου του.

Οι Πράσινοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στο «Γεώργιος Καλαφάτης» πριν φθάσουν στο Πήλιο, όπου θα μείνουν από τις 26 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου.

Το δεύτερο στάδιο θα γίνει στην Αυστρία, από τις 5 έως τις 19 Ιουλίου, όπου ο Παναθηναϊκός θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να επικεντρωθεί στον πρώτο αγώνα στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, στις 4 Αυγούστου.