Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς ανώτερος φέτος από τον αιώνιο αντίπαλό του και χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης στον Παναθηναϊκό, έγραψε το 3-0 στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών/Basket League κι επέστρεψε στο θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας μετά από έξι χρόνια.

Σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα με 93-74 των «πράσινων» στο Game 3 και κατέκτησαν το 13ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην Ιστορία τους, ενώ ολοκλήρωσαν ιδανικά τη σεζόν, πανηγυρίζοντας το νταμπλ.

Με τα μεγάφωνα να παίζουν «από τους πρόποδες της γης, κατακτητές της κορυφής, με τη σημαία μας ψηλά», ένας ένας οι πρωταγωνιστές του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού μπήκαν στο παρκέ του ΣΕΦ, λίγα μόλις λεπτά μετά τη νίκη με 93-74 και το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, για τη στέψη! Πρώτοι πέρασαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος φορώντας κόκκινα μπλουζάκια με το όνομα του Πρίντεζη και το νούμερο του αρχηγού του Ολυμπιακού, δηλαδή το Νο 15.

Και οι πρόεδροι της ομάδας του Πειραιά δεν ήταν οι μόνοι… αφού ένας ένας οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, με πρώτον τον Τόμας Ουόκαπ (σ.σ. το νούμερό του είναι το 0, περνούσαν μέσα από τη φυσούνα ακούγοντάς το όνομά τους), φορώντας το ίδιο μπλουζάκι προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Συριανού πάουερ φόργουορντ… και είχε το ιδανικό τέλος, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Δείτε εικόνες και βίντεο: