H χρωματική fashion παλέτα περιλαμβάνει εκρηκτικό πορτοκαλί, κίτρινο, τιρκουάζ, έντονο πράσινο και το απόλυτο λευκό, συνδυασμένο πάντα με ολόχρυσα, αρχαιοελληνικού τύπου μπιζού.

Τα μπιζού, που θύμιζαν αυτά που φορούσε με τα σύνολα γαλλικών οίκων η Καρολίνα του Μονακό, άστραφταν κάτω από τον ήλιο, καθώς σύζυγος μεγαλοεφοπλιστή παρακολουθούσε τουρνουά γκολφ στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων.

Η μεγάλη ναυτιλιακή γιορτή, εκτός από ατέλειωτες συναντήσεις, δεξιώσεις και γεύματα, περιελάμβανε και αθλητικού τύπου γεγονότα. Ισχυρός ανήρ του shipping επέλεξε να επιδείξει πάντως τις ικανότητές του στο σκουός μέσα στη βίλα του στον Διόνυσο. Το επόμενο βράδυ διοργάνωσε πάρτι στους κήπους της υπερπολυτελούς κατοικίας με special guest γνωστό τραγουδιστή.

Τελικά εκείνοι οι οποίοι εκλήθησαν περισσότερο από όλους τους συναδέλφους τους να τραγουδήσουν στα gatherings των Ποσειδωνίων ήταν οι κ.κ. Ρέμος, Αργυρός και Φουρέιρα.

Τα παραλιακά spots είχαν την τιμητική τους, τα mega yachts ξένων μεγαλοεπιχειρηματιών είχαν κατηφορίσει στα κρυστάλλινα ελληνικά νερά, ο Λαιμός της Βουλιαγμένης είναι γεμάτος με αστραφτερά, πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα, ωραία αγόρια και sexy κορίτσια. Αυτό είναι πραγματικά ένα υπέρλαμπρο ελληνικό καλοκαίρι. Ετσι όπως το ονειρεύεται η Κάια Γκέρμπερ.