Σε νέες απειλές προς τη Δύση προχώρησε η Ρωσία δια στόματος του Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας και σήμερα αντιπρόεδρος του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας προειδοποίησε τις δυτικές χώρες ότι «οι ιππείς της Αποκάλυψης είναι καθ’ οδόν».

Ο Μεντβέντεφ ο οποίος από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία μέχρι και σήμερα έχει εξαπολύσει αρκετές φορές απειλές προς τη Δύση την προηγούμενη εβδομάδα έγραψε στον λογαριασμό του στο Telegram πως «με ρωτούν συχνά γιατί είναι τόσο σκληρές οι αναρτήσεις μου στο Telegram. Η απάντηση είναι ότι τους μισώ. Είναι μπάσταρδοι και έκφυλοι. Θέλουν τον θάνατο της Ρωσίας. Κι όσο αναπνέω, θα κάνω τα πάντα για να τους εξαφανίσω».

«Οι ιππείς της Αποκάλυψης είναι ήδη καθ’ οδόν», είπε ο Μεντβέντεφ, που έχει κατηγορήσει τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι κι άλλα ηγετικά στελέχη στο Κίεβο ότι είναι «ναζί» και «χρήστες ναρκωτικών».

Σημειώνεται πως πριν από λίγο διάστημα ο Ρώσος αξιωματούχος προειδοποίησε ότι η χώρα του είναι  έτοιμη να επεκτείνει τα μέτωπα του πολέμου αν δεχθούν εδάφη της επιθέσεις με πυραύλους που παραχωρήθηκαν από δυτικές χώρες στην Ουκρανία.