Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν το καλύτερο… δώρο γενεθλίων στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι «ερυθρόλευκοι» έστησαν πάρτι στο ΣΕΦ, κάνοντας εύκολα το 1-0 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό.

Όπως είναι λογικό, ο Έλληνας τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Γιώργου Βόβορα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στη στη σοβαρότητα και την αμυντική συνέπεια, που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο κόουτς του Ολυμπιακού:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς που έχει πίεση, πιο πολύ στον γηπεδούχο. Ήμασταν σοβαροί. Είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ περισσότερο. Δεν τελείωσαμε καλά πολλές φάσεις στον αιφνιδιασμό. Ήμασταν γενικά συνεπείς αμυντικά και είχαμε τον έλεγχο με μεγάλες διαφορές».

«Όταν παίζεις τελικό για να πάρεις το πρωτάθλημα, είσαι στην πίεση. Δεν είναι εύκολο. Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Παίξαμε με το δικό μας στυλ κι επιβάλλαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν κινδυνεύσαμε αλλά σε αυτές τις σειρές πρέπει να είσαι μετριοπαθής πάντα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο. Υπάρχουν λίγα νεύρα, υπάρχει κούραση, έχουμε παίξει 73 ματς φέτος. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο»,