Oλοκληρώνουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ τα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2022 με Ιστορία, Φυσική, Οικονομία.

Οι απαντήσεις όλων των θεμάτων Ιστορίας για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

‘Ολες οι απαντήσεις της Φυσικής

Οι  Απαντήσεις στο Μάθημα της Οικονομίας

Η εκτίμηση των θεμάτων για την ιστορία

Η εκτίμηση των θεμάτων για την Οικονομία

Η εκτίμηση των θεμάτων για τη Φυσική

Τα θέματα στα Οικονομικά

Τα θέματα στη Φυσική

Τα θέματα στην ιστορία

Αύριο, Σάββατο, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανικής.

Το tovima.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Ορόσημο Πειραιά» θα σας ενημερώνουν άμεσα για τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Για πρώτη φορά, οι συντελεστές βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ορίστηκαν από τα ίδια τα ΑΕΙ, γεγονός που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε διαφορές στον υπολογισμό των μορίων.

Οι εισακτέοι στα ΑΕΙ φέτος είναι 68.394, περίπου 10% λιγότεροι από πέρσι (77.415), ενώ στο νούμερο αυτό δεν περιλαμβάνονται οι θέσεις επιτυχόντων στις στρατιωτικές, πυροσβεστικές, αστυνομικές, λιμενικές σχολές και στο εμπορικό Ναυτικό.