Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 32χεονος που το απόγευμα της Τρίτης, σε κατάσταση αμόκ, πυροβόλησε μπροστά στα παιδιά του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε και τροχαίο ατύχημα.

Ωστόσο, μετά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών που τις είχε αποθηκευμένες στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το GRtimes, έπειτα από έρευνες που έγιναν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του, μετά από τη σύλληψή του, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών με τις πληροφορίες να αναφέρουν τόσο την ύπαρξη ινδικής κάνναβης όσο και κοκαΐνης, με τις ουσίες να αποστέλλονται στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Το χρονικό

Στο σημείο που άνοιξε πυρ ο δράστης, σε πολυκατοικία στην περιοχή του Φοίνικα δεν υπήρξε τραυματισμός με τους αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ να συλλέγουν στοιχεία ώστε να τον εντοπίσουν.

Μάρτυρες είχαν καταγράψει τον αριθμό της πινακίδας του ενώ σημαντική μαρτυρία ήταν αυτή που περιέγραφε ότι ο δράστης ενεπλάκη σε τροχαίο στην αρχή του Περιφερειακού.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν πλέον ότι άνδρας, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμοκ κινούνταν στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Τελικά, εντόπισαν το αυτοκίνητο του και τον ίδιο σε παράδρομο κοντά στο ΤΙΤΑΝ και του πέρασαν χειροπέδες. Εντόπισαν και το πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε.

Δείτε το ρεπορτάζ