Αστατος θα παραμείνει ο καιρός τις επόμενες μέρες και θα έχουμε έντονα φαινόμενα ακόμη και με καταιγίδες.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το πρωί της Τετάρτης σε πολλές περιοχές θα έχουμε λιακάδα, αλλά και αρκετά σύννεφα σε κεντρική και δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά και Αττική.

Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά η αστάθεια θα γίνεται πολύ έντονη σε πολλές περιοχές, όπως στα ορεινά και ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Το βράδυ όμως οι βροχές και οι καταιγίδες θα επισκεφθούν και τις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη στα ηπειρωτικά από 30 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε αραιές συννεφιές το πρωί και από το μεσημέρι στα ορεινά ίσως έχουμε μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 22 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το πρωινό θα είναι συννεφιασμένο και από το μεσημέρι και μετά θα υπάρξουν περισσότερα σύννεφα, ενώ το βράδυ ο άστατος καιρός θα επηρεάσει όλη την περιφέρεια. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς.

Την Πέμπτη θα έχουμε έντονη αστάθεια από το μεσημέρι και μετά με βροχές και καταιγίδες στα βόρεια της χώρας έως τα βόρεια της Αττικής. Έντονα φαινόμενα θα έχουμε στην κεντρική και δυτική Μακεδονία.

Την Παρασκευή ο καιρός θα χαλάσει περαιτέρω και θέλει προσοχή στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Το φαινόμενο που θα μας ταλαιπωρήσει στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του και χρειάζεται πολύ προσοχή.

Το Σάββατο η κακοκαιρία θα κινηθεί προς τα ανατολικά, αλλά θα δώσει εκ νέου στα ΒΑ της χώρας δυνατές βροχές και καταιγίδες.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν και ο καιρός θα ηρεμήσει αλλά και πάλι υπάρξουν μικρής έντασης και διάρκειας βροχές.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου