Το παιχνίδι των απαγωγέων συνεχίζεται και το παρελθόν χτυπά ξανά την πόρτα των πρωταγωνιστών στο αποψινό επεισόδιο της κορυφαίας δραματικής σειράς του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος». 

Τι θα δούμε απόψε στις 00:20 στο MEGA:

Επεισόδιο 7: «Οικογενειακή υπόθεση» 

Η αποκάλυψη της απιστίας της Αθηνάς θα συνταράξει την οικογένειά της και θα την θέσει προ των ευθυνών της. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία αποφασίζει να μην προχωρήσει σε συλλήψεις και να παρακολουθήσει τον δράστη με την ελπίδα να τους οδηγήσει στο κρησφύγετο όπου κρατούνται τα παιδιά. Η Θάλεια ακολουθεί τα στοιχεία που της άφησε ο «ενορχηστρωτής», καταλήγοντας σε μια παλιά υπόθεση που πηγαίνει 25 χρόνια πίσω. Ταυτόχρονα, ο Σπύρος προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο της οικογένειάς του και να αποτρέψει τον Βασίλη από το να προβεί σε αποκαλύψεις. Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη θα ανατρέψει τα πάντα. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. 

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΚΟΒΑΛΗΣ – ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑΝΗ 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΡΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. – MEGA TVΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: FILMIKI PRODUCTIONSEXECUTIVE PRODUCERS: ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΠΑΘΗ ΚΑΤΣΟΥΦΗ 

Το έργο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ). 

«ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 00:20 ΣΤΟ MEGA 

 

#SiopilosDromos 

#SilentRoadMega