Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν το Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα για τα ημιτελικά της Basket League ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (6/6) η ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Οι Πράσινοι την ερχόμενη Τετάρτη (8/6) θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ τη Λάρισα στο 5ο παιχνίδι της σειράς και η νικήτρια ομάδα θα πάρει την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League, όπου περιμένει ήδη ο Ολυμπιακός, που απέκλεισε τον Προμηθέα.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, η ΕΟΚ/ΚΕΔ στο Game 5 του Τριφυλλιού με τους Θεσσαλούς (8/6, 19:30): όρισε τρεις διεθνείς ρέφερι και συγκεκριμένα τους Πέτρο Παπαπέτρου, Βασιλική Τσαρούχα και Γιάννη Μαλαμά.

Ο Παπαπέτρου είχε σφυρίξει στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς, στο οποίο είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός, ενώ η Τσαρούχα ήταν στο δεύτερο ματς στη Θεσσαλία, στο οποίο η Λάρισα είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Αντίθετα αυτό θα είναι το πρώτο ματς που θα σφυρίξει στη σειρά ο Μαλαμάς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ΚΑΕ Λάρισα είχε ζητήσει να οριστούν διεθνείς διαιτητές, με την ΚΕΔ/ΕΟΚ να κάνει αποδεκτό το αίτημά της και να ορίζει τους Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Μαλαμά.