Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη. Η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως ένα ιδιόχειρο σημείωμα του 50χρονου πριν μήνες, συγκεριμένα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Ζητώ συγγνώμη από όλους»

Ο 50χρονος είχε γράψει ένα μήνυμα με κεφαλαία γράμματα σε ένα χαρτί που ήταν τυπωμένο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του. «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους με αγαπάνε και τους πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε στο να πάρω αυτήν την απόφαση. Αν με αγαπάτε, θέλω να προσευχηθείτε για τη ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου», φαίνεται να έγραφε ο γυμναστής στο ιδιόχειρο σημείωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, το σημείωμα φαίνεται ότι είχε γραφτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι τότε ο αυτόχειρας δεν είχε ρίξει σε κανένα τις ευθύνες για την πράξη του.

Απειλές δέχεται η γυναίκα που κατονόμασε ο γυμναστής

Την ίδια ώρα, απειλές φαίνεται να δέχεται η γυναίκα, την οποία κατονόμασε ο 50χρονος, σε ανάρτησή του πριν δώσει τέλος στη ζωή του. Δείτε σχετικό ρεπορτάζ: