Ο δικηγόρος της γυναίκας που ο αυτόχειρας γυμναστής στη Θεσσαλονίκη κατονομάζει ως υπεύθυνη για την εξαπάτησή του, μιλά για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως ανέφερε ο Κώστας Κόλτσης η εντολέας του κατέθεσε υπόμνημα σήμερα στην εισαγγελία στο οποίο διευκρινίζει τη θέση της σε σχέση με το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας.

Η γυναίκα είχε χωρίσει με τον αυτόχειρα αρκετό καιρό πριν για λόγους που αφορούσαν στην προσωπικότητά του – σημειώνει ο κ. Κόλτσης – και έχει προσκομίσει σειρά μηνυμάτων που της έστελνε ο γυμναστής στα οποία φαίνεται η απογοήτευσή του για την προσωπική τους σχέση και δεν γίνεται λόγος για εξαπάτηση και οικονομικές συνδιαλλαγές. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Κόλτσης, το ζευγάρι είχε χωρίσει αρκετές φορές, με τον άνδρα να της στέλνει κάθε φορά μηνύματα που της ζητούσε να γυρίσει πίσω, όπου διατυπώνονταν και απειλές ότι θα αυτοκτονήσει.

Τα τελευταία μηνύματα και το πορνογραφικό υλικό

Μάλιστα σε κάποιο από αυτά τα σημειώματα τον Μάιο του 2021 – που είναι γραμμένο στην πίσω όψη του πιστοποιητικού του εμβολίου – ανέφερε ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του και ότι για αυτό ευθύνεται μόνο η ψυχική ασθένειά του. Η συμπεριφορά του άλλαξε και έγινε πιο εχθρική τον περασμένο Μάιο που ανέφερε στην πρώην σύντροφό του ότι θα την εκδικηθεί.

Λίγο πριν την αυτοχειρία του έστειλε πορνογραφικό υλικό σε 24 άτομα στο οποίο απεικονίζεται η πρώην σύντροφός του και αναφέρει όλα τα στοιχεία της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι το έχει στην κατοχή του. «Σας έχω κλειδωμένους από παντού, τώρα θα δείτε τι θα γίνει», είναι μηνύματα που στέλνει τον τελευταίο μήνα, ενώ όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος γίνεται αυτοκαταστροφικός.

Σε σχέση με το εάν ο αυτόχειρας είχε δώσει τους κωδικούς στην πρώην σύντροφό του, η γυναίκα το αρνείται ενώ αναφέρει ότι δεν υπήρξε καμία οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ τους, κάτι που όπως λέει αποδεικνύεται και από τα μηνύματα που της έστελνε.