Στην Ελλάδα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Αλλά δεν έμεινε για πολύ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το πρωί της Τρίτης ο μαροκινός επιθετικός έφυγε ξανά από τη χώρα μας. Προορισμός; Το Μαρόκο, η πατρίδα του. Εκεί όπου θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του, κοντά στους γονείς και τα αδέρφια του.

Τι θα κάνει μετά τις διακοπές; Ο ίδιος έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όχι, ο 35χρονος σέντερ φορ δεν έχει υπογράψει ακόμη νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αλλά λειτουργεί σαν να παραμένει ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων. Σαν να έχει συμβόλαιο. Και σαν οι υποχρεώσεις του να είναι αντίστοιχες με αυτές της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Πώς εξελίσσονται οι συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο; Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός τού έχει κάνει μια πρόταση που δύσκολα θα μπορέσει να βρει αλλού. Και το κρίσιμο κομμάτι είναι ότι αυτή περιλαμβάνει διετή συνεργασία. Κάτι που ήταν μια από τις επιθυμίες που είχε βάλει στο τραπέζι ο μαροκινός σέντερ φορ.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, φέρεται να είχε και νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, ώστε να ρυθμιστούν λεπτομέρειες των συμβολαίων. Κάτι που εφόσον ισχύει, δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις.

Βεβαίως, μέχρι να κλειδώσει και τυπικά η συμφωνία και να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο, καμία από τις δύο πλευρές δεν αναφέρει το παραμικρό. Με τον παίκτη, ωστόσο, να δείχνει βέβαιος για την παραμονή του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει εγείρει σημαντικές απαιτήσεις για τη νέα συμφωνία. Τις οποίες ο Ολυμπιακός έχει υπερκαλύψει με την προσφορά του.

Τέλος, σχετικά με τα σενάρια από την Ισπανία για προσφορά της Έλτσε, από την πλευρά του παίκτη τονίζεται ότι τέτοια υπόθεση δεν υφίσταται. Εξάλλου, η ισπανική ομάδα επ’ ουδενί θα μπορούσε να φθάσει την προσφορά της στα χρήματα που έχει δώσει ο Ολυμπιακός στον Ελ Αραμπί.