Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπροστά το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, και οι υποθέσεις που καίνε το Τριφύλλι σε πρώτη φάση είναι δύο. Η παραμονή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και η ανανέωση του συμβολαίου του Χουάνκαρ.

Και στις δυο περιπτώσεις οι Πράσινοι έχουν συμμάχους τους παίκτες, στην πρώτη όμως ο Σέρβος, αν και θέλει να μείνει, πρέπει να περιμένει την όποια απόφαση της Χόφενχαϊμ, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Η περίπτωση του σέρβου χαφ δεν περνά από το χέρι του Τριφυλλιού, και αν και οι Γερμανοί φαίνεται ότι δεν έχουν στα βασικά πλάνα τους τον Γκατσίνοβιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα.

Ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να μείνει στην Αθήνα και τους Πράσινους, είτε ως δανεικός είτε με μεταγραφή, αφού στον Παναθηναϊκό έχει βρει ρόλο, είναι βασικός και αυξάνει έτσι τις πιθανότητές του να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική του ομάδα.

Παρόλα αυτά, στον Παναθηναϊκό πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι τις 26 Ιουνίου, όπου η γερμανική ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία.

Τότε το Τριφύλλι θα διαλευκάνει τα πράγματα με τον Σέρβο, την ώρα που όσον αφορά τον Χουάνκαρ αναμένεται εντός της εβδομάδας αυτής να υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.