Η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε στην Premier League μετά από 23 χρόνια, μετά τη μεγάλη νίκη στο Γουέμπλεϊ επί της Χάντερσφιλντ με 1-0.

Η αγγλική ομάδα τις τελευταίες ώρες είναι νούμερο ένα θέμα στο Νησί, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πραγματοποιεί δηλώσεις σε μια από τις πιο γνωστές ραδιοφωνικές εκπομπές και να μιλάει για την τεράστια επιτυχία της Νότιγχαμ.

Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας μίλησε στο «talkSPORT» του Σάιμον Τζόρνταν για την επιστροφή της Νότιγχαμ στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και για τα μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες που έχει για τον σύλλογο.

Ο Μαρινάκης έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη τονίζοντας πως πλέον έχει έρθει η ώρα για τρόπαια για τη Νότιγχαμ, ενώ υπογράμμισε πως τίποτα δεν είναι αδύνατον για εκείνον. Κάτι που απέδειξε και με την άνοδο της αγγλικής ομάδας στην Premier League.

«Τώρα επιστρέψαμε και τώρα πάμε για τρόπαια. Τίποτα δεν είναι αδύνατο για μένα! Αν δείτε τι έχω κάνει στη ζωή μου, τίποτε δεν είναι αδύνατο. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και θα δείτε τι έχουμε για τη συνέχεια. Ετοιμαστείτε για τρόπαια», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συμπλήρωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες και προσωπικό. Ήταν μια συλλογική προσπάθεια, οπότε τώρα ας το απολαύσουν. Τώρα ας μιλήσουμε για το μέλλον».

Σε αυτό το σημείο πήρε τον λόγο ο Σάιμον Τζόρνταν λέγοντας: «Είναι πολύ συναισθηματικός μετά το παιχνίδι και είναι γεμάτος ευφορία. Πάντα πιστεύω ότι πρέπει να κρατάς χαμηλούς τόνους, όταν πηγαίνεις σε ένα πρωτάθλημα εξίσου καλό.

Αλλά τι κακό έχει η φιλοδοξία; Είναι κακό να πηγαίνεις στην Premier League λέγοντας δεν σε φοβάμαι;

Θα σας δούμε να υπογράφετε τις επιταγές και να δούμε πώς θα τα πάτε! Πηγαίνετε στην Premier League με τέτοια συμπεριφορά, γι’ αυτό είναι εκεί!

Όταν πήρα την Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν το απόλαυσα όσο θα έπρεπε και το κοιτάω πίσω… Αυτές είναι οι στιγμές. Είναι σύμφωνος με τον προπονητή και τους υπόλοιπους, αυτές είναι οι στιγμές. Αυτή είναι η στιγμή».