Απόψε, Κυριακή 29 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA, έρχεται το 2ο live show του X-Factor με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου, και θα είναι ακόμα πιο θεαματικό και ανατρεπτικό.

Οι τέσσερις κριτές-μέντορες του X-Factor, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, θα πάρουν και πάλι τη θέση τους για να σχολιάσουν τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων και να ζήσουν μαζί τους την αγωνία της πρόκρισης.

Δίπλα στην κριτική επιτροπή, ο Ηλίας Ψινάκης με την εκρηκτική του προσωπικότητα.

Στο ολοκαίνουργιο, κορυφαίων προδιαγραφών σκηνικό του X-Factor, η δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση θα φέρει αντιμέτωπες τις ομάδες του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου.

Με την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη διαγωνίζονται οι Μίλτος Χαρόβας, Ιόλη Πενταρά, Γιάννης Ονησιφόρου, Γίναμε, και με την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου οι Θάνος Λάμπρου, Έλενα Παναγιωτίδου, Γιώργος Κοτσαρίδης (JCJO), Decho.

Με συγκλονιστικές ερμηνείες, δυναμικά performances και αναπάντεχες επιλογές τραγουδιών, οι 8 διαγωνιζόμενοι είναι πανέτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ του X-Factor αλλά και να χαρίσουν τη νίκη στους μέντορές τους.

Ποιοι θα προχωρήσουν στα επόμενα live shows και ποιοι θα αποχωρήσουν;

Η απόφαση ανήκει στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψυχώνουν τους διαγωνιζόμενους.

X-FACTOR

Το 2ο Live Show απόψε, Κυριακή 29 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA

#XFactorGR 

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε τα βίντεο με τις ομάδες του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου, που διαγωνίζονται στο φαντασμαγορικό δεύτερο live show του X-Factor.

#ΜeTonMihali 

#ΜeTonStelio