Το MEGA έβαλε τα καλά του για τον τελικό του Champions League και φρόντισε να φιλοξενήσει προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν ζήσει το μοναδικό συναίσθημα να αγωνίζονται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ακης Ζήκος, φιναλίστ του Champions League της σεζόν 2003-04 με τη Μονακό και μόνιμος συνεργάτης του MEGA σε όλη τη διαδρομή του φετινού Champions League, συνυπήρξε στον αέρα με έναν ακόμη σπουδαίο Ελληνα ποδοσφαιριστή, που έχει βιώσει την αίγλη της παρουσίας σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Ο λόγος για τον εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο «Sokratis» το 2019, ως ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ αγωνίστηκε στον τελικό του Europa League κόντρα στην Τσέλσι και αν μη τι άλλο, ξέρει καλά τα συναισθήματα που δημιουργεί μία τόσο έντονη στιγμή.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο Παπασταθόπουλος, ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο τελικός θα είναι αμφίρροπος. Σε αυτά τα παιχνίδια, σε έναν τελικό δεν σκέφτεσαι το πριν. Θεωρώ ότι η Λίβερπουλ σήμερα θέλει να βάλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι. Αυτό που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι εάν το κάνει αυτό, θα μπορέσει να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα».

Ο «Sokratis» ανέφερε επιπλέον ότι η ήττα της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ το 2018 «…δεν νομίζω ότι οι παίκτες σκέφτονται την ιστορία εκεί που βρίσκονται, μέσα στο γήπεδο, τι έγινε πριν από κάποια χρόνια».

Καταλήγοντας, «έδειξε» και… φαβορί: «Εάν η Λίβερπουλ επιβάλλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι και η Ρεάλ δεν μπορέσει να κοντρολάρει αυτόν τον ρυθμό, πιστεύω ότι θα έχει πλεονέκτημα η Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ έχει υποφέρει σε πολλά παιχνίδια φέτος, αλλά στο τέλος βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τις προκρίσεις και να παίρνει τα παιχνίδια. Ο ρυθμός και οι στημένες φάσεις θα παίξουν ρόλο. Και σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ δυνατή η Λίβερπουλ. Πιστεύω, λοιπόν, ότι ρυθμός και στημένες φάσεις θα κρίνουν τον νικητή».

Ο τελικός του champions league ζωντανά στο mega