Αν πρέπει να επιλέξεις το top 5 των κορυφαίων συλλόγων στην Ευρώπη (και στον κόσμο), η Ρεάλ και η Λίβερπουλ θα είναι δεδομένα σε αυτήν την κατηγορία. Δύο κολοσσιαία κλαμπ που ανταμώνουν στο Παρίσι με στόχο να «λάμψουν» στο φινάλε του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ σηκώνοντας την κούπα με τα αυτιά.

Ένας τελικός που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρει θέαμα στον κόσμο που είτε στο Παρκ ντε Πρενς είτε από τις οθόνες θα παρακολουθήσει το μεγάλο ματς. Ένας τελικός που έχει ήδη κινητοποιήσει τα εκατομμύρια των οπαδών της Λίβερπουλ και της Ρεάλ.

Δύο σύλλογοι παγκόσμιοι που η δυναμική τους δεν εξαντλείται στα σύνορα Αγγλίας και Ισπανίας αντίστοιχα. Δύο ομάδες που έχουν οπαδούς, φανατικούς μάλιστα, σε όλο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα με τη λέσχη των οπαδών της Λίβερπουλ και τη λέσχη «Χαράλαμπος Τσιριμονάκης» των οπαδών της Ρεάλ.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων στη χώρα μας μετρούν αντίστροφα για το μεγάλο ματς του Σαββάτου περιμένοντας από τη μια το 7ο Τσάμπιονς Λιγκ και από την άλλη το 14ο.

Τόσο οι οπαδοί της Λίβερπουλ στην Ελλάδα όσο και της Ρεάλ έχουν ήδη ετοιμάσει τη δική τους εξέδρα για το βράδυ του Σαββάτου. Θα ζήσουν μέσα από την τηλεόραση τον μεγάλο τελικό ελπίζοντας πως θα πανηγυρίσουν στο φινάλε μετατρέποντας μια γωνιά της πρωτεύουσας σε… Μαδρίτη ή Λίβερπουλ.

Μια εικόνα για το πώς θα ζήσουν, τι περιμένουν και τι θυμούνται από ανάλογες καταστάσεις έδωσαν μιλώντας στο MEGA, που θα μεταδώσει ζωντανά τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρόεδρος της λέσχης των οπαδών της Λίβερπουλ, Γιάννης Σκοτίδας, και ο Νίκος Κελαϊδίτης από την αντίστοιχη της Ρεάλ.

Δείτε το βίντεο: