Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου!

Ο μέχρι σήμερα εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης πλήρωσε το… μάρμαρο για το εφετινό ναυάγιο, με την ομάδα να μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είχε αναλάβει τον (αποτυχημένο) σχεδιασμό της ομάδας μαζί με τον Παναγιώτη Κονέ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε την απόφαση να τον «τελειώσει» από τους «κιτρινόμαυρους».

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, ευχαριστώντας τον 46χρονο για την προσφορά του στον σύλλογο.

O Παπαδημητρίου ήταν από τον Μάρτιο του 2021 στην Ένωση, έχοντας αρχικά τον ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών, αλλά τον Ιούλιο πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Ο 46χρονος γίνεται ο τρίτος που περνάει την πόρτα της εξόδου των Σπατών, μετά τους Κορομηλά και Καλτσίδη.

Από εκεί και πέρα, οι εξελίξεις τρέχουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με τις επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη στελέχωση και το νέο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος να συνεχίζονται.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως θα υπάρξει πλήρη αλλαγή οργανογράμματος και στη Δομή των Ακαδημιών, όπου υπεύθυνος της Ακαδημίας, υπεύθυνος ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, Ηλίας Κυριακίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το… διαζύγιο με τον Γιάννη Παπαδημητρίου:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του.