Ενα από τα σμαράγδια του τόξου το οποίο προέρχεται από το κοσμηματοπωλείο Repossi στο Μόντε Κάρλο (η νεαρή Gaia Repossi είναι στενή φίλη της Ευγενίας Νιάρχου, η οποία είναι στην Ελλάδα, «βρέθηκε» μάλιστα στο κατάστημα της Ιλεάνας Μακρή όπου φιλοξενούνται τα ευφάνταστα μπιζού της) «αγγίζει» σχεδόν τη στέγη μιας εντυπωσιακής κατοικίας στη διάρκεια της νυχτερινής του βόλτας.

Είναι αλήθεια αυτή που θα φιλοξενήσει τον superstar Ρόμπερτ Ντε Νίρο όταν εκείνος κλέψει λίγο χρόνο από τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» για να πεταχτεί από τη Θεσσαλονίκη στο νησί του ηφαιστείου;

Εκεί ετοιμάζεται εστιατόριο «Nobu», αδελφάκι αυτών που έχει δημιουργήσει ανά τον κόσμο με τον Ιάπωνα, διάσημο σεφ, Nobu Matsuhisa. Παρατηρώντας την πορεία του μυθικού σμαραγδιού, σκέφτομαι κάποια άλλα καλοκαίρια με big parties, προσκλήσεις που άφησαν εποχή και διάσημους τραγουδιστές να έρχονται από το εξωτερικό ειδικά προσκεκλημένοι για ένα gathering.

Κάποιοι σημαντικοί του λυρικού τραγουδιού πληροφορούμαι ότι θα φτάσουν εδώ τον Οκτώβριο για ένα γκαλά όπερας, αφιερωμένο στην πρόωρα χαμένη Ηρώ Κόβα.