Νέα μπλεξίματα με το νόμο φαίνεται πως θα έχει ο δημοφιλής ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, καθώς η εισαγγελική υπηρεσία του Στέμματος άσκησε δίωξη εναντίον του για σεξουαλικές επιθέσεις κατά τριών ανδρών.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η επικεφαλής του τμήματος ειδικών εγκλημάτων της εισαγγελικής υπηρεσίας του Στέμματος (CPS), Rosemary Ainslie, «η CPS ενέκρινε την απαγγελία ποινικών κατηγοριών κατά του Κέβιν Σπέισι, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης κατά τριών ανδρών».

Όπως ανέφερε η Rosemary Ainslie, «του απαγγέλθηκαν επίσης κατηγορίες για την παγίδευση ενός ατόμου σε σεξουαλική δραστηριότητα με διείσδυση, χωρίς συγκατάθεση».

«Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι η ποινική διαδικασία κατά του κ. Σπέισι είναι ενεργή και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη» συμπλήρωσε στην ανακοίνωσή της η επικεφαλής του τμήματος ειδικών εγκλημάτων της εισαγγελικής υπηρεσίας του Στέμματος.

Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο 62χρονος ηθοποιός φέρεται να τελέστηκαν την περιόδο μεταξύ των ετών 2005 και 2013.