Τέλος εποχής για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τον Θοδωρή Βλάχο να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του πειραϊκού συλλόγου.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης με 14-12 και την κατάκτηση του 10 συνεχόμενου και 36ου συνολικά πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού, αποχαιρέτησε την «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Βλάχος, θα κουβαλάει πάντα μαζί του την αγάπη του κόσμου και θα έχει για πάντα στην καρδιά του τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Άλλο ένα πρωτάθλημα, άλλος ένας τίτλος για αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Είναι και για μένα μια ιδιαίτερη μέρα, γιατί αποχωρώ από την ομάδα της καρδιάς μου. Είναι κάτι που θα συνειδητοποιήσω αργότερα. Έχω ζήσει τόσα πολλά που θα τα κουβαλάω για πάντα και κυρίως η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου και των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο για μένα.

Είναι τεράστια πρόκληση για μένα η Εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός πάντα ήταν και πάντα θα είναι στην καρδιά μου. Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Πιστεύω αξίζαμε το πρωτάθλημα. Σήμερα έγινε ένα θρίλερ. Περνούν πολλές σκέψεις από το μυαλό. Ήθελα να το κατακτήσουμε σήμερα, στην έδρα μας. Έχω έρθει από το 1987 και έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτά που μας δένουν οι δεσμοί φιλίας.