Μπορεί να χρειάστηκε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα κατάφερε και νίκησε 3-2 σε τον Λορέντζο Μουσέτι, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στις δηλώσεις του μετά του μετά το ματς τόνισε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στα πρώτα δύο σετ, δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου, ενώ αναφέρθηκε και στην περσινή του πορεία στη διοργάνωση που έφτασε μέχρι τον τελικό.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

Για το παιχνίδι: «Δεν είχα την ίδια προσπάθεια στα δύο πρώτα σετ. Κάτι είχε πάει λάθος στο παιχνίδι μου. Το θετικό είναι ότι είχα καλή προσπάθεια και είμαι χαρούμενος που έμεινε ο κόσμος ως το τέλος να δει το παιχνίδι».

Για την περσινή του πορεία: «Ήταν λίγο πικρό που πέρυσι έφτασα ως τον τελικό και δεν σήκωσα το τρόπαιο. Θα αφήσω την κατάληξη για τους άλλους. Ήταν ένα πολύ καλό run για μένα. Μεγάλωσα βλέποντας Roland Garros και έχοντας την ευκαιρία να παίξω τελικό ήταν τρομερό. Συνεχίζω να δουλεύω και να χτίσω σχέση με τον κόσμο. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του».