Μόνο τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν πλέον για να γίνει η οριστική μεταβίβαση της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην κοινοπραξία του Τοντ Μπόλι.

Μετά την Τσέλσι και η Premier League ανακοίνωσε πως έδωσε την έγκριση για να προχωρήσει η πώληση, κάτι που σημαίνει πως πλέον το μόνο που απομένει είναι να δώσει το «πράσινο» φως και η βρετανική κυβέρνηση, κάτι που σύμφωνα με τους Άγγλους δεν θα αργήσει να γίνει.

Στο στρατόπεδο των «μπλε» έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν το ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν, καθώς ο Τοντ Μπόλι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Τόμας Τούχελ. Και μάλιστα, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχους, έχει ενημερώσει τον Γερμανό πως θα του δώσει ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ο Μπόλι θα δώσει στον Τούχελ 200 εκατομμύρια λίρες, που αντιστοιχούν (περίπου) σε 250 εκατομμύρια ευρώ! Ο Μπόλι θέλει να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ και να βοηθήσει τον Τούχελ να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, δίνοντας του έτσι ένα πάρα πολύ σημαντικό ποσό με το… καλημέρα!